Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CraftServe

ILove....Czosne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanie dotyczące hostingu craftserve .

Jeśli kupie serwer 10 slotów na miesiąc, to w ciągu tego miesiące, będę mógł powiększyć serwer do 20 slotów i dopłacić tylko część kaski ?

Opublikowano

Tak. ;) Np. zostanie 15 dni ważności to jak zmienisz pakiet z wooden na stone to dopłacisz 12.5zł bodajże. Na takim czymś to polega. Jednym przyciskiem zawsze możesz zmienić pakiet. Czasami idzie na tym nieźle zarobić, ale trzeba to pierwsze opracować. ;)

Opublikowano

@up na craftserve? można ? miałem serwer na craftserve i nie widziałem żadnej opcji żeby zmienić np z wooden na iron podczas trwania oferty wooden... na mineserv jest taka opcja.

game_of_thrones_signature_by_spyrde-d4d40zf.png

Opublikowano

na mineserv masz tak, ze jak ci sie skonczy oferta to dopiero mozesz powiekszyc sloty.

Nie?

Np . Kupujesz na 30 dni , i po 10 dniach mozesz zwiekszyc sloty i zaplacic mniej ;]

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...